top of page
DSC06136.jpg

MAAK KENNIS MET
BETTER
TOGETHER

OVER BETTER TOGETHER

Better Together is een trainer die samen met jou streeft naar een betere balans in de gezondheid. En hij zorgt ervoor dat je, je plezier in sport terug krijgt.

 

Aan de hand van zijn eigen kennis en ervaring in top sport, mentaliteit en discipline kan hij iets moois overdragen aan jou. 

 

Better Together helpt jou op weg door zijn persoonlijke benadering. Hij confronteert je met de huidige situatie waar je beter en sterker van wordt.

 

Hij houdt van simpel en concreet doelen stellen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je meer kennis krijgt over voeding en beweging.

 

Better Together staat voor verbinding. Verbinding in sport, die uiteindelijk de verbinding met jezelf maakt. 

IMG_3445.jpg

OVER KEVIN

E7D31032-1C4C-4098-8CCA-176191E0332D.jpeg

Mijn naam is Kevin Sas en ik heb al jaren een passie voor (vecht)sport. 

Graag deel ik je mijn persoonlijke verhaal en hoe ik uiteindelijk ben begonnen als trainer en coach. 

 

Voordat ik aan vechtsport deed, heb ik meerdere sporten gedaan. Daar miste ik de uitdaging die ik zocht. Tot ik op mijn 16e levensjaar kickboksen ontdekte! De warme zaal, het harde geschreeuw, de absolute mentaliteit die los komt en ieder die aan zijn doel werkt.

 

Na 2 jaar ging ik verder met mijn avontuur in de MMA(mixed martial arts). Opnieuw was ik verkocht. Worstelen, judo, bjj, boksen en kickboksen. Een veelzijdige sport waarin ik al snel competitie tegen de grote jongens mocht spelen. Dit gaf mij zoveel energie! Je verloor, je won, soms verloor je meer dan je won, maar toch gaf je nooit op. Dit maakte iets in mij los. 

Na een jaar mocht ik ook de ‘’kooi’’ in.. Ik verloor mijn 1e wedstrijd op tko de 3e ronde. Ik verloor hem, maar voor mij was het toen een overwinning. 

 

Het bracht mij het inzicht dat je altijd meer kunt dan je denkt. Juist als je wilt opgeven. Klappen vangen, weer opstaan, angst, emotie.. alles komt voorbij en dit maakt je sterk. 

Ik trainde keihard om mijn volgende wedstrijd te winnen, en dat lukte! Dit gaf een enorm overwinningsgevoel. Een gevoel dat niet te beschrijven is. Precies dat gevoel werd mijn drijfveer. 

Elke wedstrijd was weer een ervaring en gaf mij een nieuw inzicht van leven. De sport heeft mij uiteindelijk gemaakt tot de persoon wie ik nu ben.
Het heeft mij inzicht gegeven in: doorzettingsvermogen, hoe je om moet gaan met jezelf(herstellen en zorgen), de manier van trainen, dat het de juiste mindset kan creëren, keuzes durven maken, de juiste balans in je gezondheid en het kan je verder helpen in je carrière. 

Ik heb prijzen mogen ontvangen waarin ook een derde plek van Nederland. Iedere wedstrijd werd ik een ervaring rijker en was een toevoeging op mijn leven. De sport gaat namelijk veel verder. Het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben en dat wil ik jou meegeven; doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, kracht, de manier van trainen in combinatie met de juiste mindset en de juiste balans in gezondheid

Inmiddels train en coach ik mensen graag op ieder zijn eigen doel. Doordat ik zelf weet hoe het is om ergens hard voor te werken, help ik jou ook graag om mentaal & fysiek next level te gaan!

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact op.

bottom of page